Marta Suru i Omar Busquets, escollits Pubilla i Hereu de la Garrotxa 2012

Pubilla_Hereu_Garrotxa_2012

Pubilla_Hereu_Garrotxa_2012Aquesta nit s’ha celebrat a Olot la festa de Proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa. Els nous representants comarcals són la Marta Suru i Robles, de Besalú, i l’Omar Busquets i Colomer, de Batet de la Serra. A partir d’avui i durant el proper any seran la Pubilla i l’Hereu de la Garrotxa 2012. Així ho han decidit els delegats dels pobles de la comarca i dels barris d’Olot a través de les seves votacions. La decisió l’han près després d’avaluar els exàmens que van fer els candidats i candidates fa només uns dies. La Marta i l’Omar agafen el relleu d’en Francesc Torrent i l’Olga Coderch, que han representant la comarca durant el darrer any.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta La nova Pubilla ha rebut l’obsqui d’un braçalet i l’Hereu un lot de productes gentilesa dels Placers del Mercat d’Olot. La proclamació s’ha celebrat enmig d’un ambient festiu i amb la participació de 850 persones, que han omplert el restaurant on s’ha celebrat. Durant els parlaments de la vetllada s’ha volgut subratllar la importància de les figures de la Pubilla i l’Hereu com a pilars de la cultura del país i s’ha escoltar, en diverses ocasions, crits a favor d’una Catalunya independent. La nit també ha comptat amb la participació d’un grup de veïns del barri de Bonavista que, per segon any consecutiu, han ofert l’espectacle musical previ a la proclamació. Olot Televisió oferirà un programa especial de tota la gala que es podrà veure aquest dilluns 12 i dimarts 13 a les 22.00 i dissabte 17 i diumenge 18, a les 16.30.