Les aules de la Fira Orígens ratllen el ple absolut

origens3

origens3A la Fira Orígens es van organitzar fins a un total de divuit activitats diferents, repartides en aules de tast i cuina, i tallers que feien gaudir els més menuts. Les inscripcions a tots els tallers es van omplir al 100%; una de les més ben valorades van ser les aules de tast.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’opinió de l’expert. Pep Nogué, gastrònom

Els visitants, satisfets de la fira

Els divuit tallers que es van poder gaudir a la Fira Orígens es van omplir al complert. A les Aules de Tast es podia degustar alguns dels productes de qualitat del certamen, acompanyat d’informacions sobre com es crea el producte determinat. Els assistents en van sortir amb una bona valoració. L’altra forma que hi havia de provar els productes de la fira era mitjançant els tastets, on es podia bescanviar tiquets per diferents degustacions. Es calcula que durant el cap de setmana es van servir més de 25.000 tastets.

x