L’escola Joan XXIII serà un centre de referència pel departament d’Ensenyament

irene_rigau

irene_rigauL’escola Joan XXIII podria ser molt aviat un centre de referència del departament d’Ensenyament de la Generalitat. Ho ha explicat a Olot Televisió la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, que avui ha visitat la Garrotxa. De moment no s’han volgut donar més detalls del projecte pel fet de trobar-nos en plena campanya electoral. Així doncs s’interpreta que aquest reconeixement el rebrà un cop passat el 25-N.

Veure l’entrevista a Irene Rigau, consellera d’Ensenyament

Rigau ha dit que la Garrotxa destaca pel funcionament de la xarxa de serveis socials i “volem que l’escola Joan XXIII sigui una referència a Catalunya”. Si el centre aconseguís aquesta qualificació treballaria conjuntament amb el departament d’Ensenyament en la milora del sistema educatiu amb noves estructures que s’aplicarien, després, a la resta de centres. D’altra banda quan s’ha preguntat sobre la vaga general d’aquest dimecres, la consellera Rigau ha dit que “tot i la situació, els professors ho estant donat tot per mantenir un bon nivell i que les famílies també són comprensibles”.