Programa especial ‘Proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa 2012

Pubilles_Hereus_2012

Pubilles_Hereus_2012

La proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa és la festa de la comarca amb més participació. Fins a 850 persones es van reunir dissabte per viure en directe aquest acte, organitzat pel Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. Si vols reviure els millors moments avui, i a partir de les 22.00, Olot Televisió t’ofereix un programa especial, que podràs tornar a veure demà a la mateixa hora, dissabte i diumenge a les 16.30. El programa fa un seguiment del certamen d’enguany, des de la presentació de tots els candidats i candidates fins al veredicte final. A més, també es podran veure els millors moments de l’actuació del grup Ritmes, format per veïns i veïnes del barri de Bonavista d’Olot. El programa també es podrà veure, a partir d’aquesta nit, a l’OTV a la carta.

Deixa un comentari