Arnau Roca del CTT Olot, segon a l’Open Girona

CTTOlot_arnau_roca

CTTOlot_arnau_rocaEl palista Arnau Roca, del Club Tennis Taula Olot, va aconseguir el segon lloc a la categoria juvenil, perdent la final davant Artacho del CTT La Bisbal a l’Open Girona jugat a Cassà de la Selva aquest dissabte. En tercer i quart lloc hi van arribar dos olotins, els infantils Nogué i Rubió respectivament. En categoria infantil, un bon tercer lloc per Víctor Flores. Els seus companys a la categoria, Oriol Puigmal i Jaume Borràs, van ser eliminats a quarts. Finalment, en alevins, Miquel Serrano va ser el millor classificat amb quart lloc. 

A Intercomarcal i Preferent Provincial, dos victòries rotundes per 7-0 i 6-0 respectivament, i jugat el dijous a Preferent victòria per 4-2. La única derrota del cap de setmana fou per l’equip de Primera Provincial.

Resultats i alineacions:

Primera Nacional: CTT Olesa, 3 – CTTO, 4;Gallego (2’5), Gavin (1’5) i Toledo.

Segona Nacional: CTTO, 4 – CTT Olesa, 2; Terri (2), Tor (2) i Costa.

Intercomarcal: CTT=, 7 – TT Tona, 0;Edu (2’5), Colomer (2’5) i Llagostera (2)

Preferent: CTTO, 6 – CTT Vilablareix Mimbra, 0;Roca (2), Nogué (2) i Sabater (2)

Preferent:CTTO, 4 – CTT Vilablareix “A”,2; Llagostera (2), Edu (1) i Sabater (1)

Primera Provincial: CTTO, 1 – CTT Vilablareix, 5; Puigmal, Flores (1) i Borràs