Jodi Pujol: “No hi ha hagut lleialtat per part d’Espanya i hem d’optar per la independència”

Jordi_Pujol_Olot

Jordi_Pujol_Olot

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol va donar suport ahir a la nit al candidat de CiU a les comarques de Girona, Santi Vila, en l’acte central de campanya a la Garrotxa. Més de 400 persones s’han aplegat a la Sala Torín d’Olot. Durant el seu discurs Pujol ha demanat el vot per aconseguir la majoria absoluta que permeti a Artur Mas tenir el recolzament més ampli de votants. Jordi Pujol ha explicat l’evolució de les relacions entre Catalunya i Espanya durant els últims anys i ha utilitzat la paraula lleialtat per definir l’actitud que ha tingut Catalunya i Convergència i Unió cap a Espanya. Una lleialtat que, segons l’expresident, no ha tingut retorn des de Madrid des de fa molts anys. Jordi Pujol ha dit que CiU no “es fatigarà” després de les eleccions perquè, ha dit, s’hi juga l’honor. De la seva banda el candidat de la federació a les comarques de Girona i alcalde de Figueres, Santi Vila, ha dit en una entrevista a Olot Televisió que “Catalunya ha de caminar amb la serenitat i sense por”. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta