El Govern xifra en un 17,1% el seguiment de la vaga al sector públic i privat

vaga_govern_generalitat

vaga_govern_generalitatEl director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Ramon Bonastre, ha xifrat en un 24,7% el seguiment de la vaga entre els treballadors de la Generalitat, el 21% a l’administració local, el 30,62 a l’administració central i el 16,4% al sector empresarial privat. La mitjana del seguiment de la vaga al sector públic i privat amb dades de les cinc de la tarda ha estat del 17,1%. Bonastre s’ha mostrat satisfet pel pacte sobre els serveis mínims i del seguiment majoritari dels serveis mínims amb “l’excepció lamentable de Tarragona”. Interior els ha informat de nou detinguts per desordre públic: sis a Barcelona, un a Santa Coloma, un a Cornellà i un a Tarragona, i 21 imputats.