Els bombers rescaten un home accidentat a muntanya a Montagut i Oix

Els Bombers de la Generalitat han rescat prop de les sis de la matinada un home que s’havia accidentat a la muntanya al terme municipal de Montagut i Oix. La trucada d’emergència l’ha feta l’habitant d’una casa propera que esperava un veí i, en veure que no hi arribava, ha sortit a buscar-lo i l’ha trobat precipitat per un desnivell de 20 metres, entre la zona del mas Mitjans i l’ermita local. S’han activat tres dotacions terrestres dels Bombers i, en fer-se de dia, s’ha enlairat l’helicòpter per transportar els membres del Grup d’Actuacions Especials, els GRAE, ja que la zona era inaccessible, a més del Grup d’Emergències Mèdiques, el GEM, per fer la primera assistència al ferit. Poc després de 2/4 de 9 del matí, els membres del GRAE han rescatat l’accidentat i el GEM li ha fet les primeres cures. L’home, que ha patit un traumatisme cranioencefàlic greu, ha estat evacuat a l’Hospital Doctor Trueta de Girona amb l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.