Marcel Sabaté rebrà la medalla al Mèrit Musical

Marcel_Sabat

Marcel_SabatEl músic garrotxí Marcel Sabaté, director de la GIOrquestra, rebrà demà la medalla al Mèrit Musical dels Premis Capital de la Sardana, organitzats per la Federació Sardanista de Catalunya, a l’Auditori de l’ONCE de Barcelona. Pilar Rahola rebrà la medalla al Mèrit Sardanista. La distinció es concedeix a Marcel Sabaté, que és fill de Tortellà, per la seva implicació en el conreu i difusió de la sardana i la música de cobla, com a instrumentista de flabiol i tamborí, com a director de cobla i orquestra, com a compositor i arranjador i com a professor de flabiol i tamborí a l’ESMUC. També es reconeixerà el concurs de colles de Ripoll i els aplecs de la Bisbal d’Empordà i d’Olot iSabadell, per la seva 50a edició.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Les peces que es podran gaudir en aquest esdeveniment seran ‘Empordanet’, d’en Ricard Viladesau i Caner; ‘Tortellà 1908’, d’en Marcel Sabaté; ‘Gelosa’, d’en Manel Saderra i Puigferrer; ‘Per un mateix camí’, d’en Jordi Molina I Membrives i ‘Babel’, d’en Jesús Ventura. La direcció anirà a càrrec d’en Xavi Molina i Membrives.