Un home mort en l’incendi d’un habitatge a Olot

foto_incendi

foto_incendi

Un home ha mort aquest migdia en un incendi d’un habitatge del barri del Pla de Dalt d’Olot. Els fets han passat al voltant de les onze del matí en una casa de dues plantes, prop de la carretera de Riudaura i just darrera de l’Institut la Garrotxa d’Olot. A la fotografia es pot veure com ha quedat l’habitatge on vivia Jordi Luque Masdevall, el veí de 81 anys que residia en aquesta casa del carrer Llenyataire d’Olot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els Bombers han rebut l’avís a les onze del matí. El foc s’ha declarat per causes que encara es desconeixen i ha cremat un sofà, just on estava estirada la víctima i on l’han trobat els bombers. Abans, però, un veí de la casa del costat ha entrat a l’habitatge amb una tovallola molla per intentar salvar la víctima, però quan l’ha trobat ja era massa tard. Tots els veïns coneixien la víctima i l’han definit com una persona que li agradava viure aïllada i que no es relacionava massa amb la resta de veïns. Fins i tot en ocasions havia rebutjat l’ajuda dels mateixos. Els Bombers han trobat el cos calcinat de l’home al mateix sofà. Com a conseqüència de l’incendi, la resta de l’habitatge també ha quedat afectat pel fum. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més d’agents de la Policia Local i una ambulància del SEM.