Els empresaris reclamen endurir les penes arran de la mort de Jordi Comas en l’assalt a casa seva

minut_silenci_jordi_comas

minut_silenci_jordi_comasACN.- L’empresariat gironí reclama endurir les penes als delinqüents arran de la mort del president de la patronal FOEG, Jordi Comas, durant l’assalt a casa seva de Platja d’Aro. El món polític i econòmic gironí ha guardat un minut de silenci davant la seu de la federació per “condemnar enèrgicament” i mostrar la seva “indignació” pel robatori que va acabar amb la vida de l’empresari hoteler. “Esperem que ben aviat tot el pes de la llei caigui sobre els culpables”, ha dit el secretari general de la FOEG, David Hugas, davant les 200 persones que s’han aplegat a peu de carrer. Els Mossos d’Esquadra investiguen els fets i, com ha reiterat el comissari Joaquim Belenguer, han donat “prioritat màxima” al cas.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta