Principi d’acord per a la rehabilitació de les criptes en mal estat

criptes

criptesL’Ajuntament d’Olot està a punt d’arribar a un acord amb les famílies propietàries de les criptes dels carrers de Santa Marta i Santa Sabina del cementiri municipal, per fer-hi obres de conservació. Malgrat la bona intenció de les dues parts, encara falta enllestir el projecte definitiu de l’obra i acordar el pressupost final de l’actuació.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Les prop de 100 criptes situades a les vies de Santa Marta i Santa Sabina del cementiri municipal d’Olot necessiten des de fa anys una rehabilitació, en especial pel que fa a la coberta. L’anterior equip de Govern ja es va interessar en fer obres de conservació en aquestes dues vies, però fins ara no s’havia arribat a cap acord amb els propietaris de les criptes. En els darrers mesos, però, s’han fet passos per apropar les dues posicions, i ja hi hauria un principi d’acord. La raó d’aquest canvi és la presentació d’un projecte d’obres més senzill, que reduiria els costos dels treballs a l’entorn dels 80.000 euros, que serien sufragats en gran part pels mateixos propietaris, tot i que l’Ajuntament també hi farà una aportació econòmica. El govern olotí creu que les obres tiraran endavant pels volts de Nadal, quan s’hagi enllestit el projecte definitiu de l’obra i s’hagi acordat l’import definitiu de l’actuació.

Deixa un comentari