Comiat multitudinari i emotiu a l’empresari hoteler i president de la FOEG Jordi Comas

funeral_jordi_comas

funeral_jordi_comasACN/Olot TV.- El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (Baix Empordà) s’ha quedat petit aquesta tarda per donar el darrer adéu al president de la patronal gironina Jordi Comas. Més de 2.000 persones s’hi han aplegat per acomiadar l’empresari hoteler, mort aquest diumenge durant l’assalt violent al seu habitatge.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Entre aquests milers de persones, personalitats del món econòmic, com el president de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials, Joan Rosell, i també personalitats de l’àmbit polític, com el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, el secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya, Oriol Pujol, a més de tots els candidats dels partits polítics per la demarcació de Girona. Capellans, familiars, empresaris i polítics han coincidit a destacar el caràcter “afable i cordial” de Jordi Comas, les seves profundes conviccions religioses, i l’han descrit com un dels “puntals del turisme a la Costa Brava”. El seu nebot, Jordi Díaz, ha agraït l’escalf que ha rebut la família en aquests moments difícils. “Seguirem els teus passos; estem orgullosos de tu i t’estimem oncle”, ha dit.