El ‘Pica lletres’ reunirà a 360 alumnes de la Garrotxa

picalletres_previa

picalletres_previaOlot Televisió torna a produir el concurs del ‘Pica Lletres’, que té per objectiu fomentar i millorar l’ús correcte del català entre els alumnes de tercer d’ESO. El rodatge es farà des d’aquest dimecres i fins divendres, de les nou del matí a la una del migdia a la sala El Torín d’Olot i hi participaran la majoria d’Instituts de la ciutat que, una vegada més, s’han apuntat al concurs. Enguany s’estrenen els alumnes de secundària del centre de Besalú. Pel programa i durant aquests tres dies hi participaran 360 alumnes, 36 dels quals són els escollits per representar els centres educatius. Olot Televisió vol que el programa es converteixi en la festa de l’ensenyament de la comarca i és per aquest motiu que convidem als ciutadans que ho vulguin a participar-hi com a públic. Per fer-ho només s’han de dirigir al Torín d’Olot durant el matí.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari