Olot TV ofereix el debat amb els candidats per Girona

debat_eleccions_parlament

debat_eleccions_parlamentQuin és el projecte de país de les forces polítiques? El dia 25-N votem si volem una Catalunya independent o dins d’Espanya? Quin paper juguen les polítiques socials i econòmiques en aquesta campanya electoral? En un moment històric per a Catalunya, Olot Televisió els ofereix el debat amb els cap de llista per Girona de les forces polítiques amb representació parlamentària. El programa especial ‘Pros i contres’, dirigit i presentat per Albert Brosa, s’emetrà avui, dimecres 21 de novembre, amb la participació de Santi Vila, de CiU; Juli Fernández del PSC; Roger Torrent, d’ERC; Enric Millo, del PPC; Marc Vidal, d’ICV-EUiA i Toni Strubell de SI. L’especial ‘Pros i contres, eleccions catalanes 2012’ s’emetrà, com diem, avui, dimecres, 21 de novembre, a les 14.30h, 22.00h i 00.30h. També es podrà veure, a partir d’avui mateix, a través de l’espai ‘OTV a la carta’, al web www.olot.tv.

Veure el debat a l’OTV a la carta

x