La CUP entra amb força en detriment de SI

25-N_frame_decla

25-N_frame_declaLa Candidatura d’Unitat Popular és l’altra de les notícies de la nit electoral del 25 de novembre. La CUP ha irromput amb força i l’esquerra independentista ha aconseguit més del 3,4% dels vots necessaris per entrar al repartiment d’escons i s’assegura tres diputats per Barcelona.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Eufòria ahir a la nit a la seu de la CUP a la Garrotxa, emplaçada al local del sindicat CNT a Olot. La força política ha fet campanya electoral amb un dels pressupostos més reduïts i amb l’objectiu d’entrar a la cambra catalana amb la voluntat de canviar el sistema capitalista actual. L’èxit de la Candidatura d’Unitat Popular ha anat en detriment d’una altre de les opcions independentistes, la de Solidaritat Catalana.

x