La Garrotxa, una de les comarques amb més participació a les urnes

25-N_vot

25-N_votL’alta participació en aquestes eleccions és, sense dubte, l’altra notícia. En tots els casos s’han batut rècords històrics, també a la Garrotxa, una de les comarques on més butlletes s’han comptabilitzat. La participació és de rècord a la Garrotxa. Amb un 74,6%, deu punts per sobre de les passades eleccions, la comarca és una de les que ha recollit més vots aquest 25 de novembre. L’abstenció, cons, se situa al 25,38%. A la demarcació de Girona també s’ha seguit la mateixa tònica. Si el 2010 la participació va ser del 59,4%, aquest 2012 ha estat molt superior i s’ha sobrepassat el 70%. Això són més de deu punts percentuals. Finalment, a Catalunya, la participació també és de rècord. S’ha fregat el 70%, una xifra que supera totes les expectatives, tenint en compte que ara fa dos anys es va quedar a prop del 59%

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta