L’obra ‘Sé de un lugar’ guanya el Premi Butaca Petit Format

se_de_un_lugar

se_de_un_lugarL’obra teatral ‘Sé de un lugar’, dels directors Iván Morales i l’olotina Lali Álvarez, va guanyar ahir al vespre el Premi Butaca de teatre en la categoria d’espectacle de petit format. La funció a Olot va resultar un èxit.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Una exparella reflexiona sobre el que va ser la seva relació, i el que ha quedat després d’aquesta. El públic és un integrant més de l’espectacle. Els actors es mouen al voltant d’ell, i hi interactuen. La innovadora posada en escena de l’obra ‘Sé de un lugar’, dels directors Iván Lorales i l’olotina Lali Álvarez, ha posat d’acord a la crítica i els espectadors després de setmanes de funcions al Teatre Romea de Barcelona. Els Premis Butaca els havien nominat en tres categories. Finalment, l’obra s’ha endut el premi al millor espectacle de petit format. Dijous, l’obra va representar-se a Olot dins de la programació del LAP, amb rècord de públic per a aquesta producció. 140 persones van gaudir de l’espectacle a la capital de la Garrotxa.