L’Associació d’Hostalatge celebra la 28a. Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Mostra_Gastronmica

Mostra_GastronmicaL’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa va celebrar ahir la 28ª Mostra Gastronòmica, amb la participació d’una vintena de restaurants de la comarca. L’entitat va concedir el volcanet d’or al grup Teràpia de Shock, el d’argent al grup distribuïdor Disbesa-Darnés, i va reconèixer la trajectòria de la Font Arnau de les Planes d’Hostoles. La Mostra és la culminació del Novembre gastronòmic. L’Associació calcula que l’impacte econòmic d’aquest mes ha estat de 170 mil euros per a la comarca.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 La 28a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa va començar amb un còctel de cava i cítrics. 350 persones van assistir ahir a la nit a la festa de la gastronomia garrotxina. A la cuina, tot era rigor, perfeccionisme i ritme dinàmic per no fer esperar els comensals. A les taules, un rere l’altre arribaven els 14 plats i les tres postres del sopar degustació. Aquest any, les propostes han estat servides pels mateixos responsables i cambrers dels establiments participants. Al final del sopar, es donaven a conèixer els reconeixements de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. L’entitat va concedir el volcanet d’or al grup Teràpia de Shock. El volcanet d’argent ha estat aquest any per al grup distribuïdor de begudes Disbesa-Darnés. L’Associació d’Hostalatge també va reconèixer la trajectòria de la Fonda Arnau de les Planes d’Hostoles. Tot i la situació econòmica, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa ha estat capaç d’oferir una Mostra Gastronòmica de gran qualitat, la qual cosa incentiva a les institucions a seguir apostant per l’esdeveniment.