La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya interpreta bandes sonores reconegudes en el seu debut

simfonica_de_catalunya_pepoblet_crisjuanico_nina

simfonica_de_catalunya_pepoblet_crisjuanico_nina

La banda musical ha iniciat una nova etapa resultat de la fusió de La Principal de la Bisbal i la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, el projecte pedagògic de l’Orquestra de Cadaqués. La SCCC va aprofitar aquesta oportunitat per interpretar temes molt coneguts de les bandes sonores de pel·lícules com ‘La vida es bella’, ‘El padrí’, ‘Somriures i llàgrimes’, ‘Rocky’, ‘La Bella i la Bèstia’ i ‘Casablanca’. a Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) formada per 70 músics ha estrenat nova etapa aquest divendres a l’Auditori de Girona amb el seu projecte més internacional, ‘Llegendes del cinema’.

Una estrena que va comptar amb la col·laboració dels cantants Nina, Cris Juanico i el saxofonista Pep Poblet, entre d’altres. El concert es basava en la interpretació de bandes sonores de pel·lícules molt conegudes com ‘La vida es bella’, ‘El padrí’ o ‘Rocky’. El recital va omplir fins adalt la sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona, amb les entrades exhaurides. Tots els beneficis aconseguits es destinaran a la Fundació Síndrome de Down de Girona i Comarques Astrid-21.

Tot i la vocació internacional, la formació no va voler renunciar al seu estil original i va interpretar la tradicional obra anomenada ‘Santa Espina’.

Els cantants Nina, Cris Juanico i el saxofonista Pep Poblet van participar en algunes de les peces com ‘Yo te diré” ‘ de la pel·lícula ‘Los últimos de Filipinas’ i van tancar el concert interpretant ‘Somriures i llàgrimes’. La formació va vendre totes les entrades i al final del concert, l’impulsor del projecte i director general de Metalquimia, Josep Lagares, va assegurar que la societat era una “alternativa d gran qualitat que destil·lava bellesa, catalanitat, creativitat i globalitat”. Uns elements que, segons Lagares, “el país els necessita ara més que mai”.

Deixa un comentari