El Vic suma un punt més abans del partit contra l’Olot

vic_terrassa

vic_terrassaEl Vic, que es troba a la part mitja baixa de la classificació de Tercera, ha empatat aquest cap de setmana contra el Terrassa per 1 a 1. L’equip de la capital d’Osona ha sumat un punt més abans del partit que l’enfrontarà la setmana que ve a la Unió Esportiva Olot, flamant líder de Tercera Divisió. Els espectadors d’Olot Televisió podran veure l’apassionant ‘derbi de Bracons’ diumenge a dos quarts de vuit del vespre.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El primer gol del partit entre el Vic i el Terrassa va ser molt matiner. Només s’havien jugat 7 minuts de partit quan Albert Soler va treure un córner des de l’esquerra que Marc Casas va rematar de cap de manera impecable. Amb l’1 a 0 el Vic va controlar el partit tot i que no va disposar de gaire oportunitats per ampliar el marcador. La més clara del primer temps va ser aquesta entre Pol coll i Molist que el porter Miguel Àngel va saber resoldre. I quan ja s’havien complert els 45 minuts reglamentaris de la primera part, el Terrassa també va tenir una ocasió clara per igualar el partit amb aquesta desgraciada acció conduïda per Montero que un defensa del Vic va enviar primer al travesser i després al pal dret de la porteria. La segona meitat va començar amb aquest córner del Vic i, just després, en la primera ocasió del Terrassa, els vallesans van aconseguir empatar. Barrientos va fer una centrada al segon pal que Vinuesa va rematar espectacularment al fons de la porteria a boca de canó. La igualada no va fer canviar la tònica del partit. Els vigatans es mostraven còmodes jugant a la contra i el Terrassa buscava el gol que Vinuesa i Puigui van tenir força a prop en dues bones arribades. El Vic també hauria pogut marcar en alguna jugada aïllada com aquest xut que al final va etzibar Puigdesens però al final el marcador ja no es va moure. Amb el d’aquest cap de setmana el Vic ja suma 8 empats i no aconsegueix marxar de la zona baixa. I és que sumar d’un en un no ajuda gaire a situar el Vic en una zona tranquil·la de la classificació.