Santa Pau tindrà mercat setmanal

sta_pau_mercat

sta_pau_mercatAquest diumenge dia 9 de desembre, Santa Pau inicia el seu mercat setmanal. Seran un total de nou parades amb producte variat i se situaran aquí, a l’aparcament de davant de la piscina del barri de Can Blanc, Can Jofre i Can Potxa. L’equip de Govern crearà aquest mercat en aquesta zona per tal d’oferir un nou servei als veïns del barri, evitar alguns desplaçaments fins a Olot i evitar també la competència amb el nucli de Santa Pau, on ja hi ha botigues de queviures i de roba.

Fes clic aquí per veure el vídeo a l’OTV a la carta

L’equip de Govern de l’Ajuntament, que ja duia aquesta iniciativa al seu programa electoral, ha escollit aquest indret per fer-la realitat per tres motius: donar servei als veïns del barri de Can Blanc, Can Jofre i Can Potxa, estalviar desplaçaments fins a Olot i evitar també la competència amb els comerços del nucli de Santa Pau. L’equip de Govern assegura que no li ha estat difícil trobar ofertes per completar les parades del nou mercat. S’instal·laran un total de 9 parades amb producte divers. El nou mercat de Santa Pau començarà a exposar els seus productes a partir d’aquest mateix diumenge al matí.

Deixa un comentari