Dos vehicles s’incendien al túnel de Collabós després de xocar

accident_collabos

accident_collabosDos vehicles han xocat frontalment aquest dissabte a la sortida del túnel de Collabós, a la banda de la Garrotxa. L’accident, molt aparatós, es va produïr al voltant d’un quart de set al quilòmetre 98 de la N-260. L’impacte va ser tant important que els dos vehicles es van incendiar, fins a quedar totalment calcinats. Dos dels seus ocupants van resultat ferits greus, tot i que el seu pronòstic és estable, mentre que un tercer va resultar ferit lleu. L’accident va obligar a tallar per complet la via en els dos sentits de la circulació i es va haver de desviar el trànsit per les collades del Capsacosta i de Santigosa. A l’accident hi van intervenir cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra, dues dels Bombers i tres ambulàncies del SEM.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta