A la Garrotxa també hi ha vampirs

vampirs

vampirsLa Garrotxa ha estat l’escenari aquesta tardor de la gravació d’una sèrie de vampirs. S’anomena ‘Rosers Silvestres’, i està previst que la podem començar a veure per internet després de Nadal. Es tracta d’una producció garrotxina, i hi estan implicades una trentena de persones professionals i amateurs.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La saga ‘Crepúsculo’ ha estat el zenit d’una moda que ha crescut en els darrers anys en el món de les produccions audiovisuals: els vampirs. Seguint aquest fil, la Garrotxa també tindrà la seva pròpia història de nosferatus. Es tracta de ‘Rosers Silvestres’, una sèrie d’onze capítols que es desenvolupa a la nostra comarca, i que està produïda de forma íntegre per garrotxins. Malgrat tot, els vampirs de la sèrie s’allunyen de l’estereotip clàssic que es té d’aquests personatges: aquí els vampirs, éssers condemnats a l’eternitat, busquen el secret que els permetria tornar a ser humans; un secret en mans d’una secta que busca la immortalitat. Per tant els seus camins estan condemnats a creuar-se. La sèrie ha estat rodada durant l’estiu i la tardor d’aquest 2012, tot i que es va començar a produir l’any passat. Ara es troba en procés de muntatge, i la podrem veure per internet a partir de 2013, un cop hagi passat l’època nadalenca. Fins llavors no podrem veure el resultat d’aquesta sèrie, on hi ha col·laborat gairebé trenta persones, entre professionals i amateurs.