Besalú busca noves fórmules per avançar en l’economia turística

bESAL_TURISME

bESAL_TURISMEAmb pràcticament el 100% dels edificis històrics rehabilitats, l’Ajuntament de Besalú no és conformista respecte de la seva estratègia turístico-econòmica per a un futur i busca noves fórmules. Els nous reptes passen per diversificar els productes turístics, trobar nous públics i nous nínxols de mercat, i augmentar la difusió, des d’un treball en xarxa amb la resta de municipis de la Garrotxa i de Girona i des d’una major presència a Internet i les xarxes socials.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Besalú pot pressumir de tenir actualment tot el seu complex d’edifics històrics del casc antic pràcticament rehabilitat. El seu patrimoni cultural atrau cada any milers de turistes, entre ells, la comunitat jueva, que creix any rere any. Besalú també atrau visitants palestins. Darrerament ha rebut la visita d’arquitectes originaris d’aquesta regió i també de Jordània. La Vila, però, no es conforma i busca noves estratègies per seguir avançant en la seva política turística. Els nous reptes passen per diversificar els productes turístics, trobar nous públics i nous nínxols de mercat, i augmentar la difusió, des d’un treball en xarxa amb la resta de municipis de la garrotxa i de Girona i des d’una major presència a Internet i les xarxes socials. La vila comtal acaba de celebrar el 20è aniversari de la Fira de la Ratafia. L’Ajuntament considera aquesta fira està consolidada i només estudia canviar el concurs i veure la possibilitat d’afegir concursants de fora de Besalú.