Edile, un jugador compromès i agraït a la Unió Esportiva Olot

EDILE_FRAME

EDILE_FRAMETot i criticar la manera com Rodri ha deixat l’equip, de manera sobtada i sense parlar amb ningú, la directiva de la Unió Esportiva Olot li reconeix el treball que ha fet pel club, com ha portat l’equip fins al liderat de Tercera i com ha assentat l’estil de joc del futbol base. Qui també reconeixen la feina de Rodri en aquest curt període de temps són els jugadors. Un exemple és el jugador nigerià Edile. Uns problemes burocràtics per aconseguir el permís de residència van amenaçar d’apartar Edile del futbol català de manera definitiva. La seva marxa momentània de l’Olot el va deixar en baixa forma. Edile diu que continua a l’Olot gràcies al suport rebut per Rodri i pel president del club, Joan Agustí.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta