Raül Agné també va entrenar la UE Olot

AGNE_FRAME

AGNE_FRAMESegons ha pogut saber Olot Televisió, el nou entrenador del Cadis, Raül Agné, havia dirigit algunes fases d’entrenaments de la Unió Esportiva Olot durant els últims mesos que la plantilla va estar a les ordres de Rodri. Agnè va dirigir i aconsellar els jugadors de l’Olot sobretot pel que fa a les jugades a pilota parada. El directiu del primer equip de l’Olot, Dionís Cors, ha confirmat a Les Notícies aquesta informació, que revela com d’estreta era l’amistat de Rodri amb el nou entrenador del Cadis. La devoció de Rodri per Agné l’ha portat a deixar la banqueta de l’Olot i acompanyar-lo com a segon entrenador d’un equip que es troba a Segona B, però en la zona de descens.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El tàndem Agné-Rodri es va forjar fa anys en l’escenari en què millor s’han mogut, el futbol gironí. Mai van arribar a jugar junts, però la seva vida a les banquetes ha anat estretament lligada. L’etapa d’Agné al Girona situava Rodri com a segon entrenador al futbol professional. El compromís de l’extècnic olotí amb el de Mequinensa era total, tant que aquest estiu l’Olot no el podia confirmar com a primer entrenador fins que es va confirmar que Agné no tenia equip per a aquest curs. El nou entrenador del Cadis, però, ha estat dirigint fases dels entrenaments de l’Olot els últims mesos, sobretot pel que fa al treball en la pilota aturada, clau per als olotins en triomfs com, precisament, l’aconseguit a Vic diumenge. Rodri, que parlava de projecte ambiciós, d’anar més enllà del primer equip, de “buscar una idea de joc”, deixa a la capital de la Garrotxa la seva mà dreta en l’exitosa planificació d’aquest estiu. Àlex Terma, més còmode en les funcions de director esportiu, que ara compaginarà amb les de primer tècnic provisionalment, i que podria ser decisiu en la cerca d’un nou tècnic. La idea de joc i l’ambició a complir els objectius són condicions bàsiques per a aquesta cerca.

x