El Consell Comarcal redueix un 24% el pressupost pel 2013

CONSELL_PRESSUPOST

CONSELL_PRESSUPOSTAhir el ple del Consell Comarcal va aprovar el pressupost de la corporació per al 2013 amb els vots a favor de Convergència i Unió, al Govern. El pressupost per a l’any vinent és de 12 milions 150 mil euros, gairebé 4 milons inferior al pressupost del 2012, o el que és el mateix, un 24% més baix.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

La rebaixa respecte de l’últim exercici podia haver estat inferior, però el Consell compta aquest any amb una nova aportació de l’Ajuntament d’Olot a través del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. L’equip de Govern ha qualificat els pressupostos presentats d’austers i realistes i, en aquest sentit, ha decidit no incloure partides per a la futura planta de triatge o per al Pla Únic d’Obres i Serveis fins que no es concretin les aportacions que puguin venir d’altres administracions, que per altra banda, tenen pendent de pagar al Consell 7 milions d’euros. De fet, la despesa en inversions dels pressupostos presentats és anecdòtica. PSC i Esquerra s’han abstingut de la votació per diferències en alguns dels punts proposats, com la les retribucions que reben els consellers comarcals, que es rebaixaran un 7%. L’oposició creu que aquestes rebaixes podien haver estat superiors.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

x