Sant Joan les Fonts promou la gimcana solidària

caliu_nadalenc_santjoanlesfonts

caliu_nadalenc_santjoanlesfontsPer Nadal són diversos els municipis que organitzen activitats solidàries. Aquest diumenge Sant Joan les Fonts promou la sisena edició del Caliu Nadalenc amb una gimcana solidària que arrencarà a dos quarts de cinc de la tarda pels carrers del poble. Tindrà un recorregut amb trenet per diferents establiments de l’Associació de Comerciants i els participants podran elaborar uns adornaments nadalencs que, un cop acabats, es penjaran a l’arbre que la mateixa associació instal·larà a la plaça Major, al costat del gran Tió Solidari. Una vegada finalitzada la gimcana, els nens i les nenes passaran a fer cagar el tió, amb l’aportació d’un producte alimentari, destinat a la campanya solidària del Nadal. I, ja per acabar, hi haurà coca i xocolata per a tothom. 

x