L’Olot guanya el Terrassa per la mínima (1-0) i es distancia del principal rival

ue_olot_valles

ue_olot_vallesL’Olot ha guanyat en tots els sentits aquesta tarda davant el Terrassa (1-0). Després que Rodri abandonés l’equip sense més i deixant-los a l’estacada, els olotins han sabut reaccionar al camp, com millor ho saben fer. Els espectadors han gaudit més que mai del futbol del conjunt ara entrenat per Àlex Terma i ja al minut 10 han celebrat el primer i únic gol de la tarda. Enric Vallès ha estat el protagonista per la diana i per ser el jugador més actiu de tot el partit. Però tots plegats han fet un bon partit, amb entrega i sacrifici defensiu.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

En la primera meitat el Terrassa només ha tingut una ocasió i molt clara, però Montero l’ha enviat fora (32′). El públic ha demostrat estar al costat de l’equip amb una pancarta on es podia llegir “Nosaltres mai us deixarem sols”. A la represa l’Olot ho ha provat de totes les maneres possibles, però ni Carlos Martínez ni Uri han pogut superar a un Miquel Ángel que ha tingut la seva tarda. Als locals els ha passat el mateix que fa dues setmanes, amb dificultats a l’hora de sentenciar el partit. I així ho ha reconegut Terma al final. La victòria olotina val més que mai sobretot perquè el principal perseguidor, el Cornellà, ha perdut a domicili contra el Gavà (3-0) i ara l’Olot té un avantatge de cinc punts. Els barcelonins s’allunyen abans de l’aturada nadalenca. Diumenge vinent jugaran de nou al municipal l’últim partit de l’any contra la Pobla de Mafumet, un partit que podran veure el mateix diumenge 23 a les 19.30 a través d’Olot Televisió.