Comença la gravació de l’espot d’Olot TV del 2013 amb l’Escola de Música d’Olot

espot_escola_musica

espot_escola_musicaLa música serà l’eix vertebrador de l’espot promocional d’Olot Televisió del 2013 i ahir ja es van gravar totes les notes necessàries. I és que els protagonistes seran els alumnes de l’Escola de Música Xavier Montsalvatge d’Olot. Aquest dissabte s’ha fet el primer pas; gravar la sintonia que acompanyarà les imatges de l’espot, que ha estat composada pels alumnes de la classe de composició del centre. Durant diverses hores s’han gravat tots els instruments que sonaran: guitarra, trompeta, trombó, flauta, clarinet, tenora, violins, violoncels i fins i tot el sac de gemecs. Tampoc hi faltaran les veus del cor de cambra de l’escola de música, que canten l’eslògan final de l’espot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Durant tota la sessió els joves músics han estat acompanyats i dirigits pels seus professors, encapçalats per Xevi Batlle, que és l’encarregat de la gravació i el muntatge, i en Xavier Pallàs, el director del centre. Tots dos han reconegut que aquesta iniciativa és molt positiva pels alumnes, perquè permet que coneguin el procediment de gravació d’una sintonia per un mijtà de comunicació professional. El següent pas serà l’enregistrament de les imatges de l’espot, que es farà el proper dissabte 2 de febrer al Teatre Principal d’Olot. Aquell dia hi participaran 120 joves músics i la platea del teatre s’omplirà de centenars de persones que també hi participaran d’una manera activa. D’aquesta manera Olot Televisió segueix amb la línia d’involucrar els garrotxins en el projecte de televisió de proximitat. Aquest 2012 els protagonistes han estat les patinadores del CPA Olot, les que han protagonitzat l’espot de la cadena.