Els treballadors de l’hospital Sant Jaume faran diverses protestes en contra de les retallades

Hospital_Olot

Hospital_OlotEls treballadors de l’Hospital Sant Jaume d’Olot han iniciat aquest migdia un calendari de protestes amb la lectura d’un manifest davant del centre hospitalari. Els professionals asseguren que continuaran lluitant per mantenir la màxima qualitat en l’atenció sanitària malgrat les retallades que estan patint. Tot i així, temen pel manteniment dels llocs de treball de tots els treballadors. També tenen dubtes sobre com continuarà el servei un cop es dugui a terme el trasllat al nou hospital comarcal de la Garrotxa.

-Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

-OTV a la carta

Amb la lectura d’un manifest, els treballadors de l’Hospital Sant Jaume d’Olot han iniciat avui un calendari de protestes per les retallades que s’estan aplicant en el centre hospitalari. Els professionals estan disconformes amb la retallada del 5% del seus sou, la supressió de la paga de Nadal i la intenció d’ampliar la seva jornada laboral fins a 50 hores sense esperar a acabar la negociació del conveni de la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública. Els treballadors també tenen inquietuds sobre com continuarà el servei un cop es dugui a terme el trasllat al nou hospital comarcal de la Garrotxa. Aquesta ha estat la primera acció d’un calendari de protestes que inclou la recollida de signatures per recollir el suport dels ciutadans, així com l’assistència al proper ple de l’Ajuntament d’Olot. L’Hospital Sant Jaume d’Olot compta amb una plantilla de 500 treballadors i treballadores, que donen servei als prop de 60 mil habitants que té la comarca.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari