El restaurant Les Cols d’Olot rep el premi a la millor carta de vins

cols_premi_vins

cols_premi_vinsDilluns, el restaurant Les Cols d’Olot va ser guardonat amb el premi CARTAVI 2012, atorgat per l’Associació Vinícola Catalana, al Palau de la Generalitat. Aquest premi és lliurat anualment al restaurant de Catalunya amb la millor carta de vins, així com al que hagi destacat pel seu excel·lent tracte en el servei dels vins catalans.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El premi va ser lliurat pel Conseller d’Agricultura i Alimentació en funcions, Josep Maria Pelegrí, i va ser recollit pel sumiller del restaurant Les Cols, Ramon Las Heras. Aquest prestigiós concurs compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, de l’Associació de Sommeliers de Catalunya i de la Fundación para la Investigación del Vino y la Nutrición.