Els Gegants d’Olot t’acompanyen al llit

cobrellits_gegants

cobrellits_gegantsEls Gegants d’Olot són les figures de la faràndula més estimades pels olotins. Gairebé es poden trobar a tot arreu i amb diferents formes. Però des d’aquesta setmana en tenen una d’inèdita: els cobrellits de la planta de pediatria de l’Hospital Sant Jaume d’Olot. Aquesta iniciativa de la botiga olotina de roba per a la llar Joan Prat té per objectiu fer més amenes les habitacions i més agradable l’estada dels petits en aquest centre sanitari. Es pretén que  els infants se sentin més propers a les figures més representatives de la nostra comparsa: els gegants.

L’establiment comercial ha cedit gratuïtament quatre cobrellits, i la institució hospitalària li ha agraït el gest, que de ben segur servirà per millorar l’estat d’ànim dels nens i nenes que estiguin ingressats en aquesta planta. Joan Prat ha volgut posar al mercat uns productes pensats exclusivament per als olotins i olotines, i per a tothom que tingui una vinculació amb la ciutat. Així doncs, a més dels cobrellits, també disposa de coixins i fundes nòrdiques amb l’estampació dels gegants d’Olot.