La Clara torna per Nadal

Clara_Snchez-Castro

Clara_Snchez-CastroLa música serà la protagonista d’aquest Nadal a la Garrotxa. La santjoanenca Clara Sánchez Castro oferirà dos concerts acústics a piano amb cançons d’Autoretrat i nadales clàssiques catalanes i americanes. Això passa després de presentar el seu primer disc al Teatre Principal d’Olot, la sala Luz de Gas de Barcelona i l’Auditori Viader de Girona amb un gran èxit de públic i de crítica. Ara la Clara torna amb ‘Autoretrats de Nadal’ a diferents municipis. Aquest dissabte a les vuit del vespre oferirà el primer dels concerts al Centre Cultural de les Planes d’Hostoles i diumenge al Monestir Benedictí de Sant Joan les Fonts, el seu poble natal.

Fes clic aquí per veure el concert a l’OTV a la carta

Les Nadales que s’escoltaran van des dels clàssics americans com ‘Silent night’ o ‘White Christmas’ passant per les mes nostres com ‘La Mare de Déu quan era xiqueta’ i la original de la mateixa cantant, ‘Sempre és Nadal si tu ets al meu costat’. Autoretrats de Nadal és un concert íntim i proper on el públic podrà gaudir escoltant les nadales de tota la vida i descobrint les cançons originals de la Clara. El públic fins i tot podrà participar en algun moment del recital. La mateixa cantant explica que “l’espectacle que hem preparat és molt més que un concert de nadales ja que barregem alguns temes del disc Autoretrat amb les nadales que formen part de la banda sonora de la meva vida”. Durant els concerts de Nadal a les diferents poblacions gironines la cantant estranarà la cançó Dolça, un tema d’amor dedicat a Catalunya amb lletra i música de la Clara i arranjament del mestre Antoni Mas.