La cultura que arriba

cultura_olot

cultura_olotL’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot ha presentat la programació cultural de la capital garrotxina durant el primer semestre de 2013. Des d’ahir mateix es poden adquirir les entrades per qualsevol dels espectacles que hi ha en agenda. Antònia Font, el festival de dansa Sismògraf, Les nou maletes amb Mercè Sampietro o l’exposició homenatge al bibliòfil Miquel Plana són algunes de les activitats més destacades que podrem gaudir entre els mesos de gener i juny.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Ja podem tenir a les mans el programa d’activitats culturals que tindran lloc a Olot durant el primer semestre de 2013. L’àrea cultural de l’Ajuntament d’Olot es mostra satisfeta per la programació variada que conté l’agenda. La novetat més destacades d’aquest semestre és que, per primera vegada, tots els museus programen de forma conjunta. Una de les exposicions més destacades del proper semestre és la dedicada als cartells modernistes de Cigarrillos París, del mateix fons del Museu Comarcal; a més, s’homenatjarà el bibliòfil Miquel Plana, traspassat aquest mateix any. En l’apartat musical, Olot viurà els concerts d’Antònia Font, Mishima, Xavi Múrcia o la proposta de Joan Josep Mayans sobre poemes de Cummings i Joan Teixidor. El Teatre Principal, per la seva banda, ofereix una programació que va des del Festival de Dansa Sismògraf, que compta amb una proposta del garrotxí Xevi Dorca dins les activitats del certamen, a l’obra Les nou maletes, de Mercè Sampietro, sense deixar de banda espectacles clàssics de l’escena, com el Cyrano, amb Pere Arquillué. Ahir mateix ja es van posar a la venda les entrades per qualsevol dels espectacles programats a la ciutat d’Olot.