Crema un contenidor situat al passeig de Barcelona d’Olot

incendi_contenidor

incendi_contenidorEls Bombers han hagut d’apagar aquesta nit les flames de l’interior d’un contenidor situat just davant de la farmàcia Cardelús d’Olot, a l’inici del passeig de Barcelona. Una intensa olor de fum ha alertat aquesta nit els veïns residents d’aquesta zona. Per causes que es desconeixen un veí ha alertat al servei d’emergències que sortia molt de fum d’un contenidor de deixalles i que hi havia foc al seu interior. Els Bombers han rebut l’alerta al voltant d’un quart d’onze de la nit. Amb pocs minuts han pogut apagar les flames i l’incendi no ha tingut més conseqüències. El contenidor està situat en un carrer sense sortida, molt a prop del restaurant de la Quina Justa i en una zona residencial. El fum i la forta olor s’ha pogut sentir a diversos carrers del lloc dels fets. Fins aquest punt s’hi ha desplaçat una dotació dels Bombers i una patrulla de la Policia Municipal d’Olot.