Presenten la convocatòria d’ajuts Leader

ajuts_leader

ajuts_leaderD’aquí a pocs dies sortirà una nova convocatòria d’ajuts Leader. Destinada a les petites i mitjanes empreses agroalimentàries i turístiques i a les microempreses en general permeten obtenir fins a un 35% de subvenció a fons perdut d’inversions per a la creació, millora o ampliació de negocis. L’Associació Adrinoc gestiona aquests ajuts a la Garrotxa, l’Alt Empordà, al Collsacabra i a 4 municipis del Pla de l’Estany que, en l’última convocatòria, van suposar una inversió de prop de 4 milions i mig d’euros per al territori.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquesta és la primera de les sessions informatives que s’ha organitzat per donar a conèixer la nova convocatòria d’ajuts Leader. Abans d’acabar l’any és previst que el Diari Oficial de la Generalitat publiqui aquesta ordre que preveu ajuts per a la creació, millora o ampliació de petites i mitjanes empreses. L’anterior convocatòria del Leader va suposar una inversió de prop de 4 milions i mig d’euros en el territori i una aportació d’1 milió 500 mil euros en forma de subvencions a fons perdut. Per a més informació de la nova convocatòria d’ajuts líder, cal posar-se en contacte amb Adrinoc, al segon pis del Consell Comarcal de la Garrotxa o bé telefonar al 972 27.16.00