Olot pessiga un trocet del tercer premi de la loteria de Nadal, el 64.084

tercer_premi_loteria_olot

tercer_premi_loteria_olotOlot ha pessigat una part del tercer premi de la loteria de Nadal amb el número 64.084, amb 500.000 euros, i s’ha venut a Olot, Rubí, Organyà, l’Hospitalet de Llobregat, Vilafranca del Penedès i Barcelona. A la capital de la Garrotxa s’ha venut una sèrie del número, per tant deu butlletes, i totes per finestreta. Així ho han explicat la Maria Àngels Gifra i la Laura Portas, les propietàries de l’administarció número 2 d’Olot, la Sant Jordi. Aquesta venda fa difícil saber a qui s’ha venut però asseguren que no és a cap associació ni col·lectiu de persones. Per tant, ha estat repartit. La Maria Àngels i la Laura fa dos anys que regenten aquesta administració de loteria i és la primera vegada que entreguen un premi. L’anterior propietària, la Marcela Clota, va repartir un cinquè premi de la loteria de Nadal ara fa dos anys.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Fes clic aquí per veure les imatges a l’OTV a la carta

 

Deixa un comentari