Maneta de l’Olot contra la Pobla (5-1) i més líder que mai

ueolot_pobla

ueolot_pobla

La Unió Esportiva Olot acaba l’any amb una maneta de gols a la Pobla de Mafumet (5-1). Els olotins s’ha trobat un gran rival però Carlos, amb un hat-trick, ha destrossat als visitants. Uri i Roger han arrodonit un marcador amb el qual l’Olot és més lider que mai. Els d’Àlex Terma s’han sobreposat a un gran rival, segurament un dels millors que han passat per l’estadi aquesta temporada.

Fes clic aquí per veure la crònica del partit a l’OTV a la carta

Fes clic aquí per veure el partit (1a part)

Fes clic aqúi per veure el partit (2a part)

En una gran primera part els olotins han superat els tarragonins gràcies a la intensitat de l’equip i l’encert dels golejadors. Uri Santos ha obert el marcador amb un gran xut creuat a passada de Carlos Martínez (20′), però els visitants no han deixat pair l’avantatge als garrotxins i amb un gran gol de Cunill han posat les taules al marcador tan sols dos minuts després (22′). Després de l’empat, el pitxixi Carlos ha sortit al rescat i ha tornat a avançar la UEO amb l’ajuda del camp, que ha fet botat la pilota davant el porter i ha enverinat el xut centrat dle davanter (38′).

A la segona part la Pobla ha tancat l’Olot a la seva àrea durant molts minuts però les bones aturades del sempre atent Òscar han salvat als locals en dues ocasions (47′ i 55′). El líder, però, no s’ha deixat intimidar i ha sabut mantenir el tipus. A més, l’àrbitre ha expulsat a l’autor del gol tarragoní, Cunill, per una absurda falta. El central s’ha autoexpulsat i un minut després, Roger Vidal ha posat el 3 a 1 al marcador amb el gol més bonic de la tarda. L’olotí ha engaltat una canonada imparable per a Alberto i ha fet posar dempeus a l’Estadi (60′). Amb aquest gol els locals s’han crescut i la Pobla ha devallat el seu nivell de joc. A l’àrbitre, Navarro Jiménez, no li ha tremolat el pols i ha assenyalat un clar penal a l’àrea de la Pobla. Aitor Casas ha deixat el seu equip amb nou jugadors perquè ha vist la segona amonestació. I el que tampoc s’ha posat nerviós ha estat Carlos Martínez, que ha llançat el el penal a l’esquadra (74′). Amb el partit resolt, Terma ha tingut un gran detall amb el central de l pedrera Massegú, que ha debutat a Tercera Divisió. Dos minuts després, el juvenil Èric Vilanova també ha saltat al camp. Tres canvis, tres joves de la casa. I quan faltava poc per acabar el partit Carlos (89′) ha marcat el seu tercer gol. El tècnic i director espotiu de la UE Olot, Àlex Terma, ha felicitat als seus jugadors “perquè el que fan cada setmana és impressionant, són un grup magnífic”. Una jornada rodona i l’Olot tanca el 2012 amb una maneta i més lider que mai ja que el Cornellà ha perdut estrepitosament a Terrassa (5-1) i ha perdut la segona plaça en benefici de l’Europa, que serà el proper rival de l’oLot el dia 5 de gener a les 16.00h

.

Deixa un comentari