El CNO celebra el millor Trofeu Raül Ramos de la història

raul_ramos_2

raul_ramos_2Amb la piscina de competició del Club Natació Olot plena a vessar i amb un gran ambient a les grades, va disputar-se dissabte el 19è. Trofeu Raül Ramos. Els nedadors amb les millors marques han demostrat amb escreix la seva superioritat i s’han imposat en la majoria de proves en les que han participat. Els olímpics Juan Miguel Rando, del Sant Andreu i Marina Garcia, del Mediterrani van aconseguir el premi econòmic dels punts FINA del trofeu.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Club Natació Olot va ser dissabte l’escenari d’una enorme competició de natació en què els esportistes amb les millors marques van acabar imposant-se a la resta, deixant ben clara la seva superioritat i també la seva ambició. Amb les grades plenes a vessar, el 19è. Trofeu Raül Ramos, emmarcat dins el Circuit DS-Girosona de Natació, ha estat un gran èxit de participació, ja que s’han desplaçat a Olot 23 clubs amb més de 300 nedadors. Des de dos quarts de 10 del matí i fins a les 7 de la tarda, s’han anat disputant diferents sèries per categories, essent la més espectacular la de 50 metres lliures. En la modelitat femenina, el triomf va ser per a Marta González, del club natació Vic-ETB. En la categoria masculina, va imposar-se el nedador olímpic participant als Jocs de Londres, Juan Miguel Rando, del Club Natació Sant Andreu. Rando també va imposar-se en els 100 metres esquena masculí absolut i va endur-se el premi de 200 euros pels punts FINA aconseguits en el trofeu, concretament 793, aconseguint la millor marca en la mateixa prova. L’altra gran protagonista ha estat, sens dubte, la nedadora olímpica Marina Garcia, del Mediterrani. La jove nedadora va competir a un extraordinari nivell en els 100 metres braça i en els 200 metres lliures, i també va endur-se els 200 euros pels punts FINA. La presència d’aquests tres grans nedadors, així com també la d’Albert Puig del Terrassa, Matías Aguilera, de l’Hospitalet o Lidon Muñoz, del Meditarrani, ha fet possible que el nivell de la competició hagi estat molt alt, fet que permet considerar l’edició d’enguany del Memorial Raül Ramos com la millor de la historia. A més, l’organització ha estat impecable.

Pel que fa als nedadors locals, destacar la participació de Lídia Huete, que es va endur la victòria en els 100 metres papallona i també els punts FINA local, i Albert Martí, que es va endur els punts FINA local en categoria absolut masculí. Respecte als infantils, Núria Payola va completar una jornada excel·lent, ja que, al marge dels punts FINA, va vèncer en les proves de 100 metres esquena i 100 metres estils.

 

INSERT

 

Per la seva banda, David Granados es va endur els punts FINA local i la victòria en els 100 metres estils.