La música de Nadal de l’Escola Municipal, a l’església de Sant Esteve

concert_nadal_emm

concert_nadal_emmGairebé 900 persones es van reunir a l’església de Sant Esteve d’Olot, el passat divendres, per assistir al concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge. Es va escollir aquest escenari per motius d’espai, per tal que tots els 300 alumnes de l’escola poguessin participar en el concert.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta


El Concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música Xavier Montsalvatge d’Olot es va fer per primera vegada dins l’església de Sant Esteve. La capacitat del temple oratori és el gran motiu d’aquesta decisió, que pretenia involucrar a tota l’escola en el concert. En total uns 12 conjunts instrumentals i corals van arribar a participar en l’esdeveniment, que va oferir diferents cançons relacionades amb aquesta època.

Deixa un comentari