Les entitats fan gran el Nadal

POEMA_NADAL_FRAME

POEMA_NADAL_FRAMEEls actors de l’Orfeó Popular Olotí van recitar dimarts el Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra. És una activitat que l’entitat repeteix cada any i que està oberta al públic. En cada ocasió, però, el director de la representació busca una manera diferent de portar la rapsòdia a escena. Les activitats nadalenques promogudes per entitats cíviques de la Garrotxa continuaran aquest cap de setmana. Un exemple són Els Pastorets de l’Orfeó i el Centre Els Catòlics.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Orfeó representa els Pastorets d’Olot clàssics d’Antoni Molins i Ignasi Rubió, dissabte i diumenge a les 7 del vespre. Els Catòlics representen per segon any consecutiu una revisió moderna, els Pastorets del segle XXI, diumenge a les 9 de la nit. Un altre exemple d’acte tradicional nadalenc és el pessebre vivent de Joanetes, que ha esdevingut un èxit de participació durant els dies de Nadal i Sant Esteve. Les últimes oportunitats les tenen dissabte i diumenge a partir de les 7 de la tarda.

x