Les vendes de darrera hora salven la campanya de Nadal

comer_nadal

comer_nadalLa campanya de Nadal s’ha salvat a darrera hora. Aquesta és la valoració que fan els comerciants d’Olot respecte les vendes fetes els dies previs a la celebració del Nadal. Alguns botiguers inclús parlen de transaccions superiors a anys precedents. De totes formes, consideren que les vendes en desembre han tardat a arrencar, i això fa que les xifres siguin similars a anteriors campanyes.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Ha passat el Nadal i per a les botigues és l’hora de fer balanç sobre com han anat les vendes en aquesta època de l’any. En general, els comerciants d’Olot es mostren satisfets del que han girat, gràcies sobretot a les compres de darrera hora. Per als botiguers olotins, les activitats que han tingut lloc al centre, com la pista de gel o la gran cagada del tió, han estat clau per salvar la campanya nadalenca. Fins i tot, alguns comerciants pensen que la dinàmica de consum del 2013 pot canviar. Per a la majoria, la campanya de Nadal continua fins passat reis, moment quan es donarà el tret de sortida a les rebaixes d’hivern.