Olot pren precaucions sobre les investigacions d’hidrocarburs

AJ_OLOT_FRAME

AJ_OLOT_FRAMEEl municipi d’Olot també està inclòs en la zona delimitada pel projecte Ripoll per investigar si hi ha hidrocarburs en el subsòl. La Generalitat ja va concedir a l’octubre l’autorització per investigar en aquesta zona que va de la capital del Ripollès a la capital Garrotxina. Per fer-ho, l’empresa interessada, Teredo Oils, s’ha compromès a investigar en els pròxims cinc anys sota una fiança de 5 milions 800 mil euros. Tot i que el major interès de l’empresa per buscar hidrocarburs recau en el municipi de Riudaura, l’Ajuntament d’Olot ha volgut cobrir-se les espatlles i ha aprovat d’urgència el seu posicionament sobre aquesta qüestió. El consistori olotí vol ser part interessada en el procés i ha acordat una moratòria per guanyar temps davant de qualsevol autorització que pugui donar-se al municipi. També ha facultat l’alcalde per realitzar actuacions sobre aquesta qüestió si es fa necessari.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta