Entreguen els diplomes de la marca ‘Gestió Sostenible Garrotxa i Collsacabra’

diplomes_garrotxa_lder

diplomes_garrotxa_lderS’ha posat en marxa una plataforma de col·laboració virtual al servei del desenvolupament local sostenible. Smart Rural 3.0 és una de les accions del projecte de cooperació Gestió Sostenible Rural entre Grups d’Acció Local de Catalunya, que es coordina des de la Garrotxa. També aquests dies dues noves empreses s’han acreditat amb la Marca “Gestió sostenible Garrotxa i Collsacabra”, que s’atorga a les organitzacions que en la seva gestió diària, incorporen el compromís amb el territori i el respecte cap al medi ambient i les persones.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Fotografia de família amb els representants de les 2 últimes empreses que han rebut les acreditacions de la marca Gestió Sostenible Garrotxa i Collsacabra. El passat 20 de desembre, els responsables del Restaurant Hostal dels Ossos i Càmping La Fageda van recollir el diploma que la Fundació Garrotxa Líder concedeix a les empreses i entitats que han publicat durant l’any 2012 la memòria de sostenibilitat segons el Codi de Gestió Sostenible. En total, i a banda de les dues noves empreses que han obtingut el diploma, set més ja han fet la memòria de nou, i unes altres set es troben en revisió de la renovació d’aquest diploma. Coincidint amb l’acte d’entrega de noves acreditacions de la Marca “Gestió Sostenible Garrotxa i Collsacabra” s’ha presentat el projecte Territoris Sostenibles i la plataforma col·laborativa Smartrural 3.0. Es tracta d’un projecte de responsabilitat social, on es demana a tothom que vulgui de participar en aportar solucions a diferents qüestions que es plantegen. Es tracta d’una nova forma d’aprofitar les oportunitats que donen les noves tecnologies.