La Marxa Nadalenca d’Olot arriba als cinc anys

marxa_nadalenca

marxa_nadalencaEl proper 13 de gener tindrà lloc la Marxa Nadalenca d’Olot, un esdeveniment consolidat que enguany compleix el seu cinquè aniversari. Com cada any, hi haurà tres recorreguts pel centre de la ciutat pensats per a totes les persones, fins i tot la gent gran i els discapacitats, a més de premis per a totes aquelles persones que participin disfressats a la marxa nadalenca.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Marxa Nadalenca d’Olot és una bona oportunitat per suar els excessos dels abundants àpats que hi ha durant les festes d’aquests dies. Enguany, la marxa que recorre el centre de la ciutat arriba a la cinquena edició, i ho fa amb diverses novetats: una d’elles és el canvi de dia, que passa de celebrar-se el 6 de gener a fer-ho al dia 13 del mateix mes. D’altra banda, també escurcen el quilometratge dels diferents recorreguts de la Marxa Nadalenca. Els organitzadors de la marxa, l’Associació de Comerciants, l’Associació de Veïns del Nucli Antic, de Sant Francesc i de Sant Ferriol, i el Centre Excursionista Olot, també han inclòs les noves tecnologies per facilitar la participació a l’esdeveniment. La Marxa Nadalenca sortirà a les 10 del matí de la plaça Joaquim Vayreda, davant les oficines de Correus. Gairebé 650 persones van participar l’any passat, una xifra que l’organització vol superar en aquesta edició. No hi ha cap criteri pel que fa a la vestimenta, però es vol fomentar la participació de gent disfressada amb premis especials.