Conveni per a l’emprenedoria

emprenedors_imagina

emprenedors_imaginaEl Fòrum Imagina i l’Ajuntament d’Olot firmen un conveni per incentivar a emprendre als joves de la Garrotxa. Es basa en tres àmbits de treball que es desenvoluparan al llarg del 2013, i que persegueix l’objectiu de no perdre cap idea amb talent que sorgeixi a la nostra comarca.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Olot pretén que els seus emprenedors disposin d’eines per poder començar a treballar, i per aquest motiu l’Ajuntament ha signat un conveni amb el Fòrum Imagina per desenvolupar diferents àmbits de treball per ajudar l’emprenedoria durant el 2013, consistents en tres fòrums sobre col·laboració (com es pot ajudar a les noves empreses mitjançant idees i ajudes no monetàries), finançament (un espai que busca inversors pels diferents projectes), i reconeixement (on es premiarà a les millors idees per motivar a les noves generacions d’emprenedors). Aquest 2012 l’Ajuntament d’Olot i el Fòrum Imagina ja van impulsar algun dels models de treball, i el seu èxit ha motivat a les dues parts a ampliar la col·laboració, segons el mateix consistori.

x