Els restaurants de la Garrotxa ofereixen el sopar de cap d’any amb una ocupació del 65%

ocupacio_cap_dany

ocupacio_cap_dany

Els restaurants d’Olot i d’altres municipis com la Vall d’en Bas o Santa Pau oferiran el sopar de cap d’any amb un 65% d’ocupació. Altres restaurants de la perifèria de la comarca han preferit no obrir aquesta nit davant dels controls d’alcoholèmia que hi haurà a la carretera. Les cases rurals són les grans beneficiades per aquest pont de tres dies i arriben pràcticament al 100% de la seva ocupació.

 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els restaurants d’Olot obren les portes aquesta nit de cap d’any amb les taules ocupades en un 65% o superior segons els casos. Els restaurants de la capital de la Garrotxa es veuen beneficiats per la seva ubicación prop dels locals que aquesta nit oferiran les celebracions corresponents a les nits de cap d’any, i ofereixen preus competitius per tal que els consumidors afectats per la crisi no s’espantin. Altres poblacions on la majoria d’establiments obriran aquesta nit són la Vall d’en Bas i Santa Pau. Cal Sastre ofereix una proposta conjunta de sopar de cap d’any i allotjament. Altres restaurants de la perifèria de la comarca han preferit no obrir aquesta nit davant dels controls d’alcoholèmia que hi haurà a la carretera. Els allotjaments a la Garrotxa s’han vist beneficiats pel calendari, que ofereix un pont de quatre dies entorn de la nit de cap d’any. El perfil de les famílies o grups que han optat per passar la nit en una casa rural o casa de colònies són tant persones de fora de la Garrotxa com veïns de la pròpia comarca que han optat per aquesta fórmula alhora de celebrar la nit de cap d’any.

x