Nou trens d’alta velocitat diaris connectaran el trajecte Girona-Barcelona per 6,91 euros

ave

aveACN.- El temps de trajecte en tren entre Figueres, Girona i Barcelona s’escurçarà considerablement a partir de dimecres de la setmana vinent gràcies als trens d’alta velocitat que Renfe posarà en funcionament. L’operadora ha informat que el trajecte entre la capital de l’Alt Empordà i la capital catalana es reduirà a 53 minuts, amb un preu de bitllet des de 8,89 euros, i entre Girona i Barcelona es podrà viatjar en 37 minuts pagant des de 6,91 euros. Aquests preus seran per abonaments de deu viatges a gastar en deu dies. Un total de nou trens per sentit passaran a diari per Girona i vuit continuaran fins a Madrid, on es podrà arribar amb 3 hores i 32 minuts mentre que dos d’ells enllaçaran amb París.

Deixa un comentari